My Youtube Channel

https://www.youtube.com/channel/UC9Vry5c1gFudo6FoU1fZdGA

Simple kan channel art aku? Hahaha sapa ja tak suka hitam. A happy colour kot! :P

CLICK GAMBAR ATAS NI. DIA AKAN DIRECT BAWAK HANG PI KAT CHANNEL AKU

Yassss I'm back! What's up peep? *Haha macam la ada orang baca blog hang. ciss*
Aku tengah boring kaww ni depan pc. Well student practical selalu macam tu. Takda kerja. pehtu melangut ja kat meja. 
Aku tengok PC, PC tengok aku.

Saja la nak buat publisiti sikit kat blog aku ni. Dak saja nak habaq, pi la subscribe channel aku sat. Dih ngat aihh takdak subscriber ponggg hahhahahaha
Takdak lah. Aku melawak ja.

Kat channel aku ni takdak dok beletiaq buat vlog macam youtubers lain tu. Aku just share aku punya travel vlog ja. You know some random things masa aku pi travel. Tak kira ah travel dalam negeri sendiri pun, but still benda tu travel kan?
At least kalau hampa tengok, tobat rasa nak pi jugak. Tobat hampa tanya, weii hang pi ni kat mana aku teringin nak pi gak
Kan?

Nah ni travel vlog yang paling latest. Baru ja upload. Bila taktau, lupa dah aih. Besa la short term memory ni memang selalu menyusahkan orang gais



ENJOY! ;D

p/s: patut dak aku share story mory sikit pasal travel aku ni?

No comments: