Kelantan. I'm back!

Esok balik Kelantan. Taktau nak yay or nay hahahahaha
14 Mei ada bengkel SPSS.
Bengkel yang WAJIB bagi kanak-kanak ribena macam aku yang tengah practical attend.
Malas. Tapi dah sebab benda ni dikira nanti dalam result, nak taknak kena pi la cek oiii. Takmau la effect result. Kena repeat lagi la aku mintak simpang. Aku nak grad 2017 woii!

Data entry pun aku takdan nak habis kan lagi. Tengok ah malam ni kalau sempat ke rajin ka. Dengan questionnaires pun distribute tak habis kohkohkohkoh. Pasai banyakkkk. Huwaaa thesis pun ke laut lagi weh! Sabaq syid sabaq

No comments: