i miss home so bad

hey.
what's up?

I WANNA GO HOME!!!!
Serious kelantan tak best. 
jangan hencap wa. wa cakap tulus dari jiwa.
SERIOUS SHIT TAK BEST.
(if ada wayang, baru aku cakap best even WAYANG saja yang ada)
p/s: sebab aku ni kaki tengok wayang

awal sem dah rasa tekanan dia (i'm currently in semester 4)
we need to handle 2 events. satu company visit & satu trainer program.
aku dapat biro logistik. so, yeah i'm okay with that.
in fact, biro mana-mana pun aku tak kisah.

so, aku kena urus pasal t-shirt, button badges, banner (if bahagian korporat nak kami buat banner), lanyard and so on.
aku sangat enjoy okay. serious.
sebab aku boleh design t-shirt hahahaha.
entah. sebab idea ada kot, tu enjoy tu :P
tapi yang tak best, sini susah nak cari kedai printing yang affordable.
kalau ada pun, i need to travel sikit. tapi aku takdak transport. kena sewa kereta

takpa. aku tak kisah. janji kerja aku settle.

harghhhh! nak balik!!!
tak rindu pun ayah ibu, tak rindu pun rumah
T_____T

No comments: