sorry. aku tak boleh


aku kawan dengan dia lama dah.
aku anggap dia macam kawan aku. bestfriend.
kami memang ngam la. dia faham aku, aku faham dia.
kami rapat. banyak benda yang kami sama.

tapi satu hari aku ada perasan something
mula-mula hang start panggil aku sayang. WHAT?!
i kenot hadam. tapi aku biar ja la sebab time tu aku anggap kami dok melawak.
tapi makin hari makin pelik. macam something fishy la

aku nampak macam ada hint dia suka aku and dia pun ada bagi hint jugak
hah sudahh. mampus dah aku.
so aku pun jadi macam awkward dengan dia.
ya lah. tetiba tengah berkawan baik, kita tau dia ada feeling kat kita.
ACA-AWKWARD

serious weh.
aku tak boleh kalau aku dah anggap bestfriend forever pastu tetiba ada feeling lebih dari tu.
I CAN'T.
i'm so so so sorry. Aku takut.
aku taknak kita punya hubungan kawan baik ni rosak, hancur sebab that feeling
sorry.

Sebab benda ni dah jadi kat sekeliling aku. Banyak. Then they lost their friendship pooffff just like that.

I learnt from lesson.


No comments: