Now you know what I feel


Last year was a tough year for me. 
Dari heartbroken, kerja, study and final exam.

Tapi yang paling frustrated ialah heartbroken.
Yes. Heartbroken sebab bercinta.
(Sekarang baru aku open nak cerita hahaha)


Serious aku frustrated sangat sangat sangat.
Heartbroken gila gila.
tapi aku tak tunjuk pun. aku malas.
Nasib baik la kebetulan aku dah nak masuk kerja time tu
At least kerja tu boleh distract aku dari dok fikir pasal frust.

Move on?
Yes. Aku still TAK BOLEH move on.
Teringat. Pastu rindu (yes sila gelak)
Kalau move on tu macam makan fries McD, dah lamaaaaa aku move on.
Tapi susahhhh

Now dah 2015.
Aku almost nak move on but kinda hard. Serious aku try hard gila nak move on.
Sebab tu aku join teater. Busy kan diri.
Cepat masa berlalu. Dah setahun aku heartbroken.
Maybe sebab ni kot aku malas dah nak bercinta and terima orang lain.
Dia macam takda mood dah nak bercinta ni hahaha
Aku prefer berkawan la kot

Aku takmau cerita sebab apa, punca apa aku heartbroken, macam mana aku boleh break.
Malas.
Sebab aku pun tak clear kenapa.

Maybe aku ni mem-boring-kan. Yelah. Long distance relationship kan hahaha
Mana nak jumpa-jumpa, lepak sama hahaha
But kami still berkawan baik laa. Aku takda masalah untuk tu.
Buat apa nak berdendam.

Bye.

No comments: