Happy 22nd Birthday, Syid!

Hi guys. I'm back! It's been awhile tak update. Hahahaha I busy laika PM okehh :P (bukan orang baca pun blog ni) k dah. On 14 February 2015 was my birthday! Woot Woot! YES. I'm 22 already la. Dah tua ganyut tak sedaq diri. Hiks. Well, I had a blast birthday this year. Happy me is happy :D

and i'm still single.
(okay sapa nak borang boleh mai ambik kat rumah dan on the spot hampa kena interview dengan ibu aku yang garang tapi ranggi dan ayah aku yang nampak garang tapi friendly)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
k tipu ja. jangan buat sungguh. malu i

kawan-kawan semua dok doa nak makan kenduri cepat-cepat.
amboiii hampa. pulun. kenduri hampa dulu kooot
aku mana ada calon nak menggatai macam hampa 
takpa la. doa hampa aku terima dengan redha dan pasrah.

OH OH OH!! sebelum aku lupa, sehari before birthday aku tu... result final aku keluaq.
hampa pun mesti takmau tau kan aku dapat pointer berapa. 
takpa. aku memang takmau habaq pun :P
TAPI aku berjaya dengan sikit cemerlang la jugak. 
rezeki allah bagi. serious langsung aku tak expect weh!
sebab paper yang tanggu final ni kan susah.
tu la orang tua-tua kata, ada udang disebalik mee ish hang ni rosak peribahasa hang salah guna -.-'
ada hikmah disebalik kejadian la weii. gituuu

thank you ayah, ibu, KN, kimi, wawa celebrate birthday kat Ocean Green.
thank you ayah and ibu sebab belanja makan
thank you ayah and ibu sebab bagi hadiah
awwwwwww
terima kasih daun keladi, esok belanja lagi
HAHAHAHA

and thanks jugak kepada hampa semua (you know who you are) yang wish birthday aku.
tak kira la kat facebook, twitter, wechat, whatsapp, instagram pa jadah semua tu.
terima kasih banyak-banyak sebab wish.
thanks azren sebab wish. really appreciate that :)
thanks my dear bestfriend, aiman sebab wish. ingat dia ni lupa dah birthday aku -.-'
thanks my lesbo partner sebab wish sehari awai. hadoiii lawak hat ni.
confident ja dia wish HAHAHAHAHA. muahh ilebiu lesbo.


nahh muka setempek dari mak ai dan ai
p/s: ni gambaq lama. gambaq baru malaih nak upload #prayforsyid

No comments: