20 Facts About Me

Wohoooo here it is my 20 facts about me! Semorang buat ni kat instagram & buat sebab ada orang tag. AKU? Hahahahaha SYOK SENDIRI. Kbai. 

super rara by rasyidah hashim

1.  oh yeah. ni nama panggilan paling normal dalam hidup aku, syid.
certain peoples panggil raramy dear office mates called me syidah
cuz i don't want depa tersilap sebut panggil SHIT *hehehe*

2.  a degree student kat uitm machang. amik course office system management

3.  aku paling pantang manusia KAKI PENIPU, TALAM DUA MUKA,
AMBIK BARANG AKU TANPA KEBENARAN, PEMBOHONG

4.  suka makan. tidoq. makan. tidoq. tapi tak suka gendut.
(puii takmau gendut tapi dok buat perangai tak senonoh)

5.  anak sulung yang garang macam singa.
approved by my beloved family. take note.

6.  sangatsangatsangat suka gigit ais macam makan snek keropok ikan.
taktau apa itu erti brain freeze bila kunyah ais.

7.  seorang rasyidah yang sangatsangatsangat kipas-susah-mati
PARAMORE

8.  takdak boifren. dah. nak percaya tak percaya, hampa punya pasai.
penat nak jawab.

9.  i don't like girlish things. 
contoh dia macam perempuan normal suka pakai skirt lah, high heels lah,
make up on lah, suka roses, bunga-bunga, teddy bear etc

10.  yup. aku sejenis manusia yang sangatsangatsangat suka sneakers.

11.  bila dengan orang yang aku kenal:
annoying, gelak tu ya allah... tak cover (confirm kena reject),
otak masuk ayaq, bahan orang tu direct

12.  tak suka ambik port pasai orang.
especially kalau aku memang dah tau perangai orang tu.
sikit pun aku tak ambik port. memang gitu-gitu ja aku layan

13.  seriously, aku susah nak fall in love.
kalau senang tu, memang such a miracle. sekali seumur hidup ja jadi.
kenapa aku cakap camtu? sebab dah pernah jadi :)
sekali tu ja and no more.

14.  well. sekali aku sayang orang tu, memang orang tu ja la aku sayang.
takda konsep spare part lah, get back dengan ex lah, curang lah.. eh? :)

15.  suka buat kerja last minute. 

16.  beli buku-buku dari fixi, lejen press kekonon nak baca waktu lapang.
tapi hampeh. tersadai kat side katil sebab tak berkesempatan nak baca.

17.  tak suka novel typical cinta tangkap leleh.
bosan. dah la tebal nak mampus

18.  suka gilaaaaaaaaaaa kaler merah, purple, hitam.
sorry. i tak layan pink k.

19.  sangatttttt laaaaa suka pakai outfit gelapgelap.
sebab tu dalam wardrobe majority kaler yang ada ialah hitam.

20.  suka bau hujan, buku, cat, tar, baju baru

yeahhh! settle dah facts about meeee. nanti nak join cabaran 30 hari blog pulak. boring boring ni boleh la penuh kan blog haku ni. hahaha. kbai.






No comments: