Ramadan Kareem

Helloooooo peeps!
Still belum terlambat kan? Baru Ramadan yang ke 6 der.
Happy Ramadan uols!
Jangan posa yang yuk, bangun soq weiii. Jangan dok malasan sangat.
k dah.

Tengah dok kira hari nak resign wehhhh. End of July ni k. CONFIRM!

"Ah hang ni. Dari bulan lepaih dok counting days, tetiba kena sambung. Bosan"

Yeahh I know right.
Aku pun boring gak dok kira hari nak berenti ni. Buat sakit hati.
Well jadi Personal Assistant a.k.a Secretary is not that bad.
Ikut tempat la tahap meluat menyampah tahap nak maki.
Aku punya tempat agak mencabar tahap kesabaran aku.
Kerja-kerja are more practical than aku belajar zaman diploma dulu. Tak banyak persamaan. Lain.
Banyak main dengan phone call (lebih kurang ja macam dalam text book The Office)
Surat menyurat, Taking care bos punya diary, handle flight ticket untuk semuaaaaaa lecturer, orang-orang tertentu & my bos and many more!
Tak larat ah nak list semua. Baik aku kopipes bidang tugas aku jaa. Hahahaha
Nevermind, I take that as a challenge! Buat jadi pengalaman. Hee

Baidewei, tak sabaq nak tunggu result degree 12 August ni! :D
Harap-harap result kali ni ada rezeki aku. Aamiin!


Woii woii tahun ni raya kat Kedah! Aaaahhhh rindu nenek, ucuuuuu T___T



No comments: