SYUKUR!

Ya Allah, terima kasih ya allah! Aku bersyukur kepada-Mu ya allah. Setiap kejadian yang jadi ada hikmahnya. Yes aku percaya tu. Harini aku nampak apa yang aku tak nampak past 4 months ago.

Bukan sorang dua orang tu mainkan perasaan orang lain, tapi lebih dari tu. Aku pun terkena jugak tapi allah makbulkan doa aku mungkin. Alhamdulillah, aku dijauhkan dari semua cerita tipu ni. Selalu aku minta doa supaya dijauhkan if he is not meant to me. Terima kasih ya allah. Aku bersyukur sangat sangat tersedar dari angan-angan yang tah apa apa tu :'))

Dan aku dah serik dah.

Takmau dah ada apa-apa komitmen. Focus more on my study, work & small biz. That's better ;)

Bye

No comments: