Officially a diploma holder! :D

Hello there ;) its been while tak lepak sini. My lesbo partner dok complained pahal aku tak update blog pastu paksa suruh update sebab nak baca. Kahkahkah perangai.

Nahh, here's the update :P

I'm done my convo on 19th May haritu. Grad kat Dewan Agong Tuanku Canselor, UITM Shah Alam and officially a diploma holder! Hahaha of coz la happy weh. Struggled for the whole two & a half years (ye ye hang tu) and never expected to grad on time okay. Hahaha. Sebab aku banyak main. But alhamdulillah, pointer tak lari banyak. Main kat dalam lingkungan 3 ja. weee

I had so much on that day. Met my crazeh friends--Anum, Jiji, Hanim, Pikah, Wandi, Cha, Kak Ain, Ninie. Feel blessed sebab dapat jumpa semua my gfs :D

And we sempat potraited a photo kat studio. Tongtong duit sorang sikit. Entah bila pulak nak jumpa depa semua. Rasanya, masa kenduri kahwin aweks aweks ni la kot baru kumpul together gether lagi.
K dah. Aku tak pandai nak buat essay 360 words. Tak pandai ah nak jiwangjiwang bunga bagai. Last words, sampai bilabila pun aku akan ingat hampa semua. TWO AND A HALF YEARS & STILL COUNTING♥ Jangan lupa aku dah la ;)





No comments: