Got a new job!

Woot! woot!
Pe cer? Camni ja lah.

It's been 5 months aku dah officially tamat belajar. I mean for my diploma lah.
Still waiting for my UPU result coming out this August. Hopefully, aku dapat course yang aku nak tu.

Back to the topic, finally I've got a new job! yeayyy
Lama jugak melepak kat rumah tanam anggur kan. So, this is the right time to find new experience.
I'm so excited okayy. Hahahaha!
Time ni lah nak praktik balik apa yang aku belajar dulu. Aku takda practical dulu, so memang tak pernah merasa langsung keadaan kerja ni macam mana.

SO...

 Aku kena pakai make up ka ni? 
Aku pi mana pun naked face ja woii.
Adik aku yang tengah practical tu pun dress up diaa.. perghhh aku tak boleh pi sebab aku tak reti
Last pakai make up, emmm masa interview pembantu exam haritu kot.
Tu pun EYELINER + FOUNDATION saja.Yang lain aku haram tak reti nak tepek.
Tu pun elok habis interview, aku lepak dalam kereta tanggal semua yang ada kat muka.
Rimas.
Kalau part outfit, aku takda hal. Baju kurung je pun.
Tapi kalau aku nak hentam pakai converse boleh? Hee


No comments: