Bitsy bits

Kau kalau couple, mesti nak keluar dating almost everyday..

Kau kalau couple, mesti kena bawak anak dara org jumpa seluruh family kau sebab konon-konon nak kenalkan. Tapi kalau setiap anak dara org kau bawak jumpa pun tak kena gak. Habuan kasi cukup syaratlah konon..

Kau kalau couple, mesti kena suruh gf kau tu ambik hati mak kau. Mak kau nak ini, kau arah suruh buat ini. Wo wo wo tu kau belum kawen mak kau dengan kau sama naik demand..

Kau kalau couple, mesti kalau keluar dating nak pegang tangan leset leset macam laki bini. Amboi so sweet. Sweet time couple karang time kau dah kawen boring pulak kau nak leset leset gedik gedik..

Kau kalau couple, mesti nak suruh ikut cakap kau. Tak boleh itu ini. Jangan itu ini kalah pasangan dah kawen perghhh. Lex aa. Cakap mak bapak pun tak dengar, lagi mau arah orang..

Kau kalau couple, mesti nak tunjuk kat semorang yang kau ada AWEK. Oh pleaseeee macam kau sorang je ada awek. Timeline penuh, daddy ayang mommy. B chenta D poreber muahmuah. Syg saaaaaaayangggggg sygggg :3
(Duh! Pengsan. Paling tak tahan budak sekolah la. Haha)

Haihh lotsa dramas there. Well, when they are deeply in love, they will forget their real world. The world of people memerhati/stalk/gosip.

Well sometimes these situation boleh buat korang gelak tak kering gusi (with annoying face expression too maybe :p)

toddles

No comments: