Thoughts

Belloooooooo *minnions*

How's you guys doing? Good? :]

Ini cerita was based on my experiences and apa yang aku nampak these days.
Yes, experiences tu penting even nak kerja nanti pun kena masukkan experiences yang korang pernah kerja dulu kan?
So don't judge me by its cover by saying "AKU GEDIK, GATAL"
I bet uolls pun pernah rasa & ada experiences kan?

I have thought hereeeeeee, why man is super damn fast to replace dia punya buah hati like changes cloth?

This month broke up, then next month here he goes with another girl.. in love. Deeply in love.
Entah. Aku tak faham. 
Kau tak rasa macam aca-awkward ka main tukar-tukar?

Yep, kena MOVE ON. but that can't be a reason to tukar-tukar weh
dan bukan jugak alasan untuk hang lupakan dia then hang kena berpasangan dengan orang lain.
BIG NO.

Kalau hang cakap yes, KENA MOVE ON & BERPASANGAN DENGAN ORANG LAIN UNTUK LUPAKAN DIA.. DAMN IT YOU ARE SUCH A BIG LIAR!

Poppayeee! *minnions*

No comments: