1 month

hi. mak jemah kembali.

*cium pipi skek. :* yang lelaki aku jeling ja, gila hapa nak cium. puii*

mak jemah cuma nak share, mak jemah dah pakai braces almost a month dah!
hohohohohyeahh
(excited nak tukar kaler bulan ni :D)

so far so good. semakin lama pakai, semakin selesa.
rasa kurang selesa still ada, tapi sikit ja lah.
sakit? takda dah. hehehehe
suka cekkkk. :DD

aaannddd paling penting, mak jemah sudah nampak sikit la perubahan.
hehehehehehe..

k ah. gua choww. nak sambung tengok Ramadan Yang Hilang.
orang cakap cerita ni best, so aku pun terhasut.
maka malam ni, aku start la tengok episod 1. not bad.
adiossssss amigoss.

aye ayang tawantawan aye. emmmmuahhh kit. :*
haramjadah rasa nak lempang diri sendiri. -_____-

No comments: