Braces

Hola pepols. *peoples lah*

So how you guys doing? Gooooooood? Hahahaha. *fifyazmi skek*

Sebenarnya aku nak habaq ni. Tapi malu. Tapi nak share gak ah. ;p

You know what? I dah ber-braces uols. Hehehehe *gelak tutup mulut*

Harini genap laa 3 hari aku pakai benda besi ni. Apa rasa? Ehem frankly speak, agak tak selesa dan of course ada jugak rasa sakit tu. T_T

Yelah sakit sebab gigi tu rasa ketat kot. Nak makan pun punyalah slow slow aku kunyah. Kena makan benda lembut-lembut ja. Ikutkan hati takmau makan tapi aku lapaq. Mana tahan. Aku dah la perut tong. Hentam la makan nasi lemak ikan bilis dua bungkus hari kedua tu. Hahaha. Lepas makan tu, haaa amekau. Rasa macam nak sepak orang hang tau dak!

Masuk hari ke-3 dah kurang dah rasa sakit. Makan still kena slow slow kunyah haa. Much better than day one and two of wearing braces. :)

So bawah ni untuk tatapan enkorang. Wakakakakaka.

P/s: Aku update blog via phone. So kalau pic dok merata tu, maafin gua dong. Hehehehw

No comments: