Sometimes quite annoying

Aku tengok.. Some of couples ni.. Sometimes most of them agak annoying akibat RINDU mungkin?

Takdan dalam masa 24 jam dan dan dah rindu sampai menangis kaw kaw macam baru break off, padahal baru ja jumpa tadi ni dok dating sana sini. Pi makanlah, gelak tawa riang ria lah, apa lah.

Menangis takyah cakap lah, sampai bengkak mata pun ada. Tak lalu makan, mandi tak basah. Hebat penangan dating & bercinta ya?

Heran aku.

Macam mana lah boleh rindu tahap nak mati macam tu? Padahal setiap hari setiap masa dok jumpa selalu. Tak boring ke asyik hadap muka orang yang sama ja? Errrr.. Hah senang cerita Kawen sajalah. Hari-hari ada depan mata hang.

Mata pun sihat, hati tak sakit sebab tahan rindu. Makan kenyang takda la gastrik. Mandi pun basah, wangi lagi nokks. Kann? Pakai shower gel lagi. (bak kata Hanis Zalikha dalam cerita "Mama-Mama Mia") :P

TU BARU TAK JUMPA SEHARI.

KALAU SEMINGGU? SEBULAN? SETAHUN?

Fikirlah sendiri.

No comments: