Idiot

Fed up betul aku tengok laki zaman sekarang nie, otak licik nak mati. Mulut manis macam gula buat macam aku nak sepak sepak ja. Petik jari sambil dalam kepala otak berangan nak dapat yang macam tu macam ni, pap! ada depan mata. Buta-buta ja boleh dapat.

Aku taktau lah apa masalah manusia jenis nie. Fikir seronok, otak tak matang langsung tapi kemain bangga yang diri tu matured nak mampus atas sebab faktor umur tua bangka. Sadly to said, aku tak nampak langsung semua tu. CAKAP TAK SERUPA BIKIN.

Last but not least, stop lah buat semua orang sakit hati untuk kepentingan diri sendiri. Konon-konon diri tu perfect sangat lah serupa tak bersalah and TAK TAHU MENAHU APA APA. Pffffftttt muchhhh. Bye b****!

No comments: