Last Week

Last week was my fucking buziest week ever!
QUIZ, TEST, ASSIGNMENT.. All in one!





Kacang favourite!
Tapi paling sadis, esok tu naik 2 jerawat!
-..-
Dan... dalam pada menempuh kesibukan sebagai seorang pelajar baik hati ini..
Charger plug buat hal lekat dalam suis dekat Lab and class.
Maka, technician tak bertauliah ni pun start lah korekkorek suis tu dengan gunting untuk keluarkan that fucking thing.


Then, ibu reward kan aku this lovely things.
Dah lama aku tunggu benda nie nak sampai.
Hilang tension sikit coz boleh bermanja-manja ber beauty feeling feeling dok kat spa.


No comments: