Qhaqha Hashim


2 July 2012
 Tarikh keramat. Sebab apa?
Sebab aku frust nonggeng.
Dengan siapa?
Dengan MAMK aka JD.

Dah. Aku malas nak story pasal apa jadi frust nonggeng tu.
Kau, kau, kau kalau nak tau, pergi tanya dia sendiri.
k, SAKIT HATI.

8 June 2010, 2011, 2012
3 years.
For me, dalam pada masa tu.. semuanya sia-sia. MENYESAL.
If aku tau will end up macam cerita 2 July tu, confirm confirm aku tak bagi chance.

Okay, forget you. Cont my life w/o you, takpa. Aku mampu. Jangan risau. Dah kau yang suruh kan?? Takpa takpa. Don't worry. Pretty sure aku takkan kacau hidup kau lagi dan of coz laa kau takyah kacau aku dah. Puas dan cukup tak statement aku? CUKUP? Thank you, Gomawo, Kamsahamnida, Xie xie. Sakit tetap sakit, cemana pun kena buat semua nie. Kbai.


No comments: