we are young


Mandarin class was cancel beybeyh! Awhhhh! tapi tak best jugak pasal gap 5 jam tara nak tunggu kelas BELwoii. pedahal?  =_=
satu kerja pulak nak melangut kat kolej 5 jam direct tu. woiii, lenguh bontotlah!
takpa lah, buat plan A. Plan nak tengok wayang.
Tengok jam.. fulamak, ini orang kerja wayang pun tak punch card lagi. 
Okayy, plan B girls!
Pi serbu MCD serupa orang tak makan seminggu. Okay set.

Pagi-pagi makan bubur MCD. 

Lepak-lepak MCD sejam dua, pusing-pusing satu City Plaza patlima lima jam.
#k tipu.
dari duit berkepuk-kepuk dalam purse, tetiba terjebak pulak pi beli singlet dua helai plus botol air kat Popular tu. #sigh
Yang minah-minah nie dok jadi ngeng bila terjumpa pick-up-stick kat Popular.
Teringat kenangan zaman dulu lah, aku main tak menang-menang lah, apalah.. blablabla..
Last last terus terjebak jugak beli. Kali nie si Jiji tu yang terjebak. 

Balik kolej serbu meja tepi bendang main benda alah nie.
Masya Allah. Terjerit-jerit serupa kanak-kanak tak baligh lagi. Woii budak-budak sungguh kita ni.
Hahahaha!
Main dua tiga round, si class rep a.k.a Zaidah Kecik Molek sent message kat Riri cakap kelas BEL cancel.
kbai. Dah pukul satu baru nak cancel? Dah kenapa tak cancel awal-awal tadi??
patut pagi tadi dah boleh balik, ini end up balik tengahari buta.
satu hal pulak harini dah terjebak beli macam-macam kat CP tadi. Aduuuu.. chising ah!

No comments: