Good Day Today :3

Petang tadi dengan hati gelojoh nak tau aku dok class mana sem 3 nie, aku pun rush ke kolej.
lepas tu, lepas tu drift and drag sikit depan kolej tu tanda diri ini dah tak sabar nak usha notice board.
terkedek kedek lah lari turun dari kereta tanpa matikan enjin ke notice board puaka itu.
sekali usha, Ya allah.. alhamdulillah aku stay lagi kat kelas yang sama macam sem lepas.
cuma ada sikit beza nama class nie.. dari OM ditukar ke BM.
sebabnya program kami baru ditukar dan adalah bawah business management.



see, kau nampak tak betapa relax nya jadual class BM3A?
hari khamis paling awesome, no classssss uolllss! hahahaha!
paling best sebab ustaz kesayangan still dengan kami. Uztaz KAA!


Lepas tu, dengan hati yang girang nie.. Aku dengan si kecik wawa nih beli ice cream favourite memasing..
berdating lah dalam kereta kami dua orang nie. nasib tak kena tangkap basah jahhh. ahahahha.

tata. mmuahh sikit sebab hati berbunga2 nie. =P

#saja pakai inai dua jari terakhir. kasi rare sikit. hahahaha!

No comments: