The 30 Day Blog Challenge: Day 5

A Photo of Yourself Two Years Ago



Sakai nyerrr lahhh muka aku woii!!
Sweet moment of 5 Bestari SMK Paya Kemunting 2010
Heh, aku mana reti pakai tudung yang ada lencana sekolah. Anak tudung hitam benda HARAM kat sekolah, aku pakai jugak. Kesah pulak aku ngan rules sekolah?
Tiap kali ada perhimpunan hari ahad baru aku gigih pakai. Tu pun kadang-kadang saja aku amik kesah.
Dok biasa dah kena tegur tak pakai lencana. Pengawas? Cikgu disiplin? Haha... Aku tetap watlek wat cool.
Oh tu bukan skandal gua atau boyfriend gua. Tu best ever bestfriend forever gua.
"Poyos" with this sign :d is our trademark. Hehehehe..
Dulu form 5 ramai orang ingat kami dua couple.
Sampai ada kes, sorang member kelas aku tu jealous. #sigh =______=

p/s: Tetiba teringat time Cikgu disiplin, Hencikkkk Khasmi halau aku and the geng keluar dari kelas time rehat. Then dia bengang sebab kami buat dunno saja. Hahahaha. Ohoii, cikgu nie super annoying ever kot. MENYAMPAH.

No comments: