Kuala Perlis

Semalam lepas ambil ayah aku dari Jeti Kuala Perlis, aku request kat ayah suruh balik ikut jalan pantai.
Dan semalam jugak aku ada belajar sikit teknik fotografi dari Abang Apit.
So, as he recommend this and that how to ambil gambar ngan cantik, aku pun ikut sahaja style dia.
Tapi tak boleh menandingi dia lah pasal dia dah memang terror dah. hehehe..
Nahh, nie hasil lepas touch up sikit-sikit.



Memandangkan line WiFi rumah aku full bar tapi buat hal jadi lembab,
maka akan aku upload lagi view yang very the nice.
Nak upload gambar pun susah. Bila dah upload, gambar rosak pulak. CETT!
Maybe malam nie aku upload lagi.









No comments: