Freedom Bebeyyyh!

Wehuuuu! Officially final exam dah habis!
Waaaa, heaven dapat cuti 2 bulan!
Haihh, makin tak sabar-sabar pulak nak pi Krabi.



Isnin dan Selasa ini, tak sabarnya nak dapat dua parcel itu! Hahahaha! 
Yup, kegilaan aku shopping online makin menjadi-jadi.
#Teringin nak order online kasut cantik cantik tu, tapi aku takut tak muat. Kaki aku nie special sikit.

Nevermind lah. Tadi merempit ke Jitra Mall semata-mata nak beli ice cream favourite tu.

Tengok, punya laa kempunan nak makan. Setengah dari bekas aku makan.
#Actually, makan ngan ayah, ibu and adik aku sekali la. Gila ka apa setengah bekas aku habiskan.

kbai. nak pi makan ayam golek.

No comments: