Budak Kecik Pun Tau K-Pop


Wawa: Nie! nie! Kakak! Kakak! mai tengok nie! (suruh aku tengok TV)
Aku: Padiaaa??
Wawa: Nie laa Wa kata. Handsome!
Aku: Woihhh, hang! Sejak bila hang pandai K-Pop K-Pop nie?
Budak nie kalau aku bagi kumpulan BEAST, dia cakap "Tak nak, yang nie semua tak handsome"
Bila iklan 2AM keluar, dia punya semangat jerit-jerit kat aku cakap ini HANDSOME.
Lagi satu bila dia tengok MV si Wonder Girl yang Two Different Tears and then ada alien-alien yang rambut afro tuh kan Wawa mesti akan cakap "Eiii, geli lah dengan rambut tu. Macam Brokoli..."

Haihhh, budak nie banyak pulak komen. kbai.


 

No comments: