HARI YANG MALANG


# 19 Disember 2011, Hari Isnin.
Memang aku akan ingat seumur hidup aku moment nie.
Handphone kesayangan hilang dalam library.
Kau memang takda dasar kesian wahai pencuri.
Aku nak gi ambik pendrive.
Then, sesampai kat rak letak beg, tengok-tengok zip beg dah terbuka.
Time tu tak syak apa-apa lagi coz purse and kunci motor ada.
Beberapa minit lepas tu, baru aku teringat HP.
Ingat-ingat balik, yeah memang aku letak dalam beg tu.
Nak tak nak, terpaksa laa aku terima kenyataan. ;'(
MotherFather punya pencuri!

#Aku mengaku yang aku malas nak update blog. kbai.
Kalau aku rajin, memandai laa aku update.
Nafsu nak update takdak weeii!!

No comments: