SNEAK PEEK: Epic Trip to Langkawi

So, macam yang dah dijanjikan aku akan letak beberapa pic time pergi trip ke Langkawi tu.
 ada lagi setengah pic kat member yang belum di upload.
yang nie pictures selepas di tapis-tapis.
hehehe..
biasalah, banyak pic aksi tak senonoh. HAHAHA

Eagle Feeding

Ada empat ekor ikan pari yang jinak.
Hassan, Hussin, Omar, Fatimah.. HAHAHA

Ikan Sumpit.
Ikan nie sangat alert dengan benda berwarna putih.
If korang senyum nampak gigi, siap sedia la ikan nie sumpit korang.

No make up. Only wear Tudung Bawal.
Mangrove Trip.

Pulau Beras Basah

Pulau Dayang Bunting

Nampak tak bentuk Puteri Dayang yang tengah bunting ?

With Kak Elle.
Senior yang sekepala dengan geng aku.

Aksi tak senonoh !

Muka bahagia =.="

With Sir Shukran.
Lecturer yang agak gila kentang.

okayy, wait for sneak peek part 2. =D

No comments: