MERAPU DI PETANG HARI

hello nerdians !
hollo melloww Yeahh !
#bajet FTNFDZL sekejap. kihkihkih

hopefully class BEL 120 is cancel. miss, please lah miss. nak balik raya nie.
okay. dah. diam.

actually, pejam celik pejam celik dah nak final exam babe.
pejam celik gak semester 1 dah nak habis.
and for sure, tahun depan aku dah masuk semester 2.
pejam celik pejam dah pegang baju nak kemas beg nak balik cuti sem.
tu menunjukkan yang masa sekejap ja berlalu. bak kata Sir Tarmizi.

good news untuk aku jugak...
class OM1D as known as Summer D'rianz, para penghuninya tidak akan dipecahkan sehingga semester 5 ini.
PERGHHH... memang terbaik ah.
tak da lah jakun sangat aku and tak da lah nak kena kenalkan diri pada setiap subject class.

okaylah. thats all. mencarut tah hapa hapa.
bubbye nerdians !



No comments: