Mencarut sangat Pagi-pagi

hello nerdians !
kabare huh ?
hehehe

well. bapak lama gila tak update blog. blog pun serabai bai bai lagi nie ha.
tak cukup masa nak touch up dia bagi lawa lawa.

Alhamdulillah, semalam berbuka free. SEDAP !
HAHAHA
memang ah sedap sebab free of charge kan.

minggu nie memang busy dengan test and quiz.
kepala dah memang tepu. terlalu loaded. feuhhh ! =.="
tara nak balik raya pun dah azab kan ?
start cuti raya 25 Ogos nie. so, memang sangat heaven lah en.
tapi yang tak awesome nya, kena balik dah raya ke-3 tu. shitty shitty.

cuti bapak punya sat ja. sangat pendek sayang sayang sekalian.
budak homegrwon 7 September baru start class.
kami budak UiTM, start awal gilaaaa.

tahun nie raya kat Selangor !! YEAYYY !
Rindu Nenek, Rindu Ucu, Rindu Semua.
and of course, it will be a BLAST raya ! Yeahaa..

Adioss nerdians !





No comments: