Jitra To Alor Setar =D

hellooo nerdians ! =D
hahaha. I found that name just now. lil cool aite ? TROLOLOL

now lets back to the story..
I'm driving ! HAHAHA !
bangga sekejap sebab ayah bagi drive dari Jitra to Alor Setar. kihkihkih
selalunya tak da maknanya bapak aku nak bagi drive sejauh tu.

mesti hampa kata aku ciwi kan sebab dah pandai drive pun nak publish kat blog.
hey come on lah. what the fabulous. ini blog aku okayhh. tak payah nak kutuk sangat lah.
blog aku, aku punya suka lah.


by the way, bila dah drive, ayah pulak dok sebelah.... macam-macam lah ayah aku ni komen.
actually tak larat aku nak dengar.
tapi memandangkan test JPJ jatuh pada hari Khamis ini, aku kena dengar jugak komen dia tuh.
 pengalaman drive siang dan malam sangat jauh beza weh. ini pendapat aku as a beginner. tak pro lagi.
sebelah siang aku selesa gila nak drive. mai sebelah malam nie haaa...
speck wajib lekat di mata ! auwwwrghhhh...
dalam erti kata lain, mata aku silau weh. SILAU. =,="

adioss amigoss nerdians !

No comments: