salah faham

tak perlu nak salah faham dengan Mickey Johnny, Muhammad Amin and Tengku Dhaniyel Iskanadar Afifi tuu..
dorang tu I dah lama kenal and I dah anggap macam abang and adik sendiri okayyy..
tak payah lah nak main copy copy message I ngan dorang kat status you...
dah tahu pulak sensored kan number I semata-mata nak copy paste balik kat status...
kenapa tak letak number I kat situ ?? takut dorang kacau ?? hahahahaha....

yes I admit yang I sendiri salah faham dengan you semalam when I read yours.
but please lah tak payah sampai nak copy paste message I tu !!!

inbox you full dengan message dari girls I tak pernah nak bising pun.
tak da main copy paste kan ??
okayy, fine. stop it. I malas nak gaduh dengan you..

No comments: