detik hari ini sekurang-kurangnya menggembirakan aku

hello peeps !

hari ini hari rabu. so, secara rasminya ia adalah rest day aku. plan semalam nak duduk rehat kat rumah je. tapi apakan daya, pagi-pagi lagi dah kena bangun hantar si budak comel tu. wawa sayangg. ♥ 


tunggu turn nak test. berdebar rasa.
belum lagi JPJ. itu dah boleh buat jantung luruh ! 
ya, tipu je jantung luruh. =.="


then, baru ingat nak lelap sekejap coz mata dah berair terok tahan mengantuk. tengok-tengok phone menjerit-jerit suruh aku jawab. uncle yang ejen lesen kereta aku tu call suruh pergi pusat latihan memandu pagi tu juga coz ada QTI. oh, damn ! tak sangka gila. mandi pun belum lagi, tak sempat nehh ! mana nak cuci muka lagi, gosok gigi, touch up face aku lagi. adoiii, gawat nehh !


so, dengan slumbernya aku hanya cuci muka sahaja dan tempek bedak simply siti. grab je mana-mana baju. tudung pun pakai tudung bawal je. tak da shawl kejadah dah. tak sempat nak lilit.


kebosanan melampau tunggu turn ! so, snap suka hati je. 


adoii, dah laa tak ready langsung pasal QTI. nasib lar ayah bagi try bawa kereta lepas balik kerja. tak da lar lupa sangat. aku risau gila if tak pass. lagi bertambah risau untuk test nak side parking segala. double risau kat jalan raya sebab aku lupa arah jalan. oh, pity me ! itu dah teruk tu !


alhamdulillah, i pass the test. syukur ! but JPJ will coming up next. tak boleh tarik nafas lega lagi.




dan hari ni satu hari tak contact. busy dengan kerja masing-masing. rindu pulak kat member aku yang sorang nie. dia busy dengan distribution apa benda tah dan aku dengan kerja aku. lepas tu kredit aku pulak nazak gila dah. tak sempat text panjang dengan dia. tak pa next time.


adioss peeps !






2 comments:

mia riesha said...

OH MY GOODNESS!!!
beshnyaaa......
dha pas QTI!!!
HAHA!tahniah2!
*aq plk trover siookkk!!hahaahaha

♥Syid♥ said...

haa, hg bila wehh ?? *winkwink