SPM IS OVER!!

ouuhhh yeahh!!! spm dah habis.. lega yang amat!! hahaha! sekarang aku bole senyum lebar... well aku hepi gila bila aku habis ja spm petang tu, my parent bawa gi port dickson terus.. hahaha! gi port dickson 2 sebab da reunion smj batch mak aku sekolah dulu. best gak laa bole kenal ngan anak2 member mak aku 2. ada yang gila2, ada yang senyap... lepas habis cuti at port dickson, ayah bawak gi KL..tido at KL international hotel..jalan2 at chow kit. pusing2 KL.esok tu plak, gi cameron highlands.. wehh, memang best! tambah sejuk plak kan. tapi aku tak tido sana coz my mom tak tahan sejuk. dea punya suasana memang sejuk gila. tambah ngan hujan lagi. sejuk gila la jadi dea. lepas singgah taiping, perak plak. aku malas nak story panjang2.. korang layan je laa picture2 at bawah nie.



please ignore pic aku yang duduk tak sopan tu yee..
sila tengok pacek2 hensem tu je tau...


family pak cik mosin








bapak aku rajin laa wehhh! hahaha..


aku dok usha jugak laa pacek nie but sekor ikan pon aku tak nampak..


ain and syafiqah

lucah kan pic nie?? hahaha...jangan marah...



dua budak laki tu aku tak kenal..sapa tah...

aku yang paling depan sekali...



its time to escape!

yeahh!! jatuh sudaaa....

weeee.....babai wehhh....

tengok2, aku menjerit sorang2..gila agaknyer...




see see..aku semangat waja untuk group aku..hahaha..
tapi tetap kalah jugak..=,=

hwaitingg!! hwaitingg!!







SILA KLIK PICTURES DI ATAS UNTUK KEJELASAN YANG BAIK.

No comments: