ROLLER BLADE, OREO MC FLURRY AND MCD..

today is the best day ever! it's cousin day lahh! hahaha! i really love it! before that, thanks a lot to Tyra coz bawa kami ke Alor Star. dia la satu-satunya driver kami yang ada. hahaha! actually, nie story 2 hari lalu... aku rasa malas nak upload ngan buntot sakit gara-gara skating nie.

tak pe, layan je pic kat bawah sementara aku nak jadi rajin nak story kat korang semua. okeh !!??


face saya terpaksa disensorkan akibat face saya yang tak senonoh yang amat...


agak blurr di situ...


aku posing sakan..mentang2 laa dah pro..


we love roller blade !


No comments: